Afbeelding

KinderzwerfboekStation bunny bieb tijdens Kinderboekenweek

Algemeen 239 keer gelezen

REGIO | De Kinderboekenweek start op woensdag 3 oktober. Op deze dag roept Kinderzwerfboek iedereen op om de boekenkast op te ruimen en kinderboeken te laten zwerven. Als er meer boeken zwerven, kunnen meer kinderen een leuk boek lezen. En dat is belangrijk. Want kinderen die boeken lezen hebben een betere taalontwikkeling en een grotere kans op een goede toekomst.

Bij KinderzwerfboekStation bunny bieb kunnen kinderboeken worden gebracht zodat andere kinderen ze kunnen lezen. Eveneens kan ieder kind hier een boek uitzoeken. Bij bunny bieb kan je daarom vanaf 3 oktober, als je een boek komt ruilen, lenen of geven, een vriendschapsarmbandje uitkiezen. Het thema van de kinderboekenweek is dit jaar: Vriendschap. Er zullen extra boeken in de bunny bieb gelegd worden, ook een paar voor de volwassenen.

Kinderzwerfboek
Een kinderzwerfboek is een boek met een zwerfsticker op de kaft. Iedereen kan kinderboeken uit zwerven sturen zodat andere kinderen ze kunnen lezen. Zwerfstickers zijn gratis aan te vragen. Er zijn 2500 KinderzwerfboekStations in Nederland, ook in de regio Oss zijn er diverse. Deze zijn allemaal te vinden op www.kinderzwerfboek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant