Afbeelding

Fashionweekend in centrum

Centrum 419 keer gelezen

OSS | In het weekend van 29 en 30 september staat het Osse centrum in het teken van fashion tijdens het Fashion Weekend. Het stadshart verandert dat weekeinde op meerdere plekken in een meterslange catwalk waarop de nieuwste mode van verschillende winkels uit het centrum te zien is.

Wat dragen we de komende herfst en winter? Welke nieuwe kleuren gaan we zien en welke dessins? Je komt hier alles over te weten aankomend weekend tijdens het Fashionweekend in het centrum van Oss.

Zaterdag
Op zaterdag 29 september zijn er diverse activiteiten en presentaties in en voor diverse winkels en kom je op straat de betoverende wereld tegen van Couture en Steampunk van de Victorian Rebels.

Zondag
Koopzondag 30 september zijn er fashionshows op de meterslange catwalks in het centrum onder meer op de Heuvel, het Walplein, Terwaenen en in de Walstraat. Tussen 12.00 en 17.00 uur wordt op al deze catwalks de allermooiste najaarsmode geshowd. In de Kerkstraat een Fairtrade fashion (&food) show wat een samenwerking is van Global Goals Oss, Misceaup, Deuxieme Chance, Salon Marcel & de Wereldwinkel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant