Fashion & Food in de Walstraat in Oss

Centrum 389 keer gelezen

OSS | Een goed boek, lekker hapje of drankje, geurtje, mooie make-up en de laatste modetrends. Tijdens Fashion & Food op zondag 30 september kun je het allemaal vinden in de Walstraat in het Osse centrum. Voor de gelegenheid hebben de Walstraat-ondernemers hun krachten gebundeld met Bruce Dance Factory en een programma bomvol fun, mode en dance-acts samengesteld.

De recentelijke heropening van de nieuwe Heeren van Nuland en de komende opening van You&Me bij Elise zorgen voor een extra feestelijk tintje als het op mode aankomt in de Walstraat.

Dance-acts
Deze twee modebedrijven showen hun collecties om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur. De modellen van de Bruce Dance Factory tonen de nieuwe herfst- en wintertrends van Heeren van Nuland en You&Me bij Elise. En dat is niet het enige. Ze laten ook gave dance-acts zien.

Hapje eten
Vergeet voor een lekker hapje of drankje de horeca aan de Walstraat niet te bezoeken. Hoofdstuk 2, Het Franse Bakkertje, Bakker Bart, Eeterij Voorafentoe en De Visscher Visspecialiteiten hebben allen hun eigen 'specials' die dag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant