Afbeelding

Verhoeven Oss bestaat 50 jaar

Zakelijk 1.546 keer gelezen

OSS | Het is een speciale dag voor Verhoeven Oss. De machinefabriek bestaat dit jaar namelijk 50 jaar. Om dat jubileum te vieren, staat het bedrijf, samen met medewerkers en relaties op meerdere manieren stil bij deze bijzondere mijlpaal.

Machinefabriek Verhoeven Oss maakt customized machines en installaties. Daarnaast realiseert het bedrijf volledige turn-key projecten voor opdrachtgevers in het binnen- en buitenland. In de jaren tachtig van de vorige eeuw zette Verhoeven de eerste voorzichtige stappen over de grens. Vijftig jaar later worden de machines en oplossingen van het bedrijf overal ter wereld verkocht.

Open dagen
Om het bijzondere bedrijfsjubileum te vieren, vinden er twee 'open dagen' plaats. "Vandaag ontvangen we onze relaties om samen stil te staan bij deze mooie mijlpaal", vertelt directeur Hans Stoop. "En morgen is er een familiedag. Daar kijken onze medewerkers en hun gezinnen al weken naar uit. Het beloven twee prachtige dagen te worden."

Jubileumboek
Het bedrijf heeft een speciaal jubileumboek voor de medewerkers gemaakt. Daarin staat het thema 'samen' centraal. In het boek doen medewerkers, relaties en andere betrokkenen vanuit verschillende invalshoeken hun verhaal over het verleden, het heden en de toekomst van Verhoeven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant