Afbeelding

Euro Meat & Dalco Food uit Oss gaan samenwerking aan

Zakelijk 868 keer gelezen

OSS | Euro Meat, die met haar Foodloods in Oss gevestigd is, en Dalco Food uit Oss hebben de handen ineen geslagen. Dalco Food heeft de afgelopen jaren flinke groei doorgemaakt en is naast haar productiebedrijf in Oss een vegetarische fabriek in Oosterhout (bij Breda) gestart. Door de groei bleek Dalco niet meer in staat om de fijnmazige distributie en de service die daarbij komt kijken, te blijven waarborgen voor haar kleinere klanten.

"Dalco is voor ons een zeer goede partner, dit dynamische bedrijf kan door haar enorme groei niet meer voldoende in de behoefte van haar klanten voorzien. Aangezien wij landelijk leveren bij de horeca kunnen wij de diverse groothandels optimaal bedienen", vertelt Marlou Jongenelen, algemeen directeur Euro Meat. Ook Ronnie Jongenelen, algemeen directeur Euro Meat, is blij dat de twee Osse bedrijven hun krachten hebben gebundeld. "Het mooie is dat de beide vaders Geert Wagemakers en Theo Zwiers elkaar vroeger beconcurreerden met hun schnitzel productie bedrijven. Later zijn allebei de (familie) bedrijven voortgezet door hun dochters die nu dus de handen ineen slaan en zo Oss nog groter op de kaart proberen te zetten als Food stad Oss".

Verrijken ondernemerschap 
Marian Wagemakers, algemeen directeur Dalco Food:  "Euro Meat is voor ons de perfecte partner voor snelle en goede service inclusief distributie. Ook kunnen zij andere producten zoals onder andere biefstuk en spareribs aanbieden. Wij vinden het belangrijk om de klanten die Dalco al vele jaren trouw zijn gebleven te kunnen blijven beleveren en hebben in Euro Meat de partner gevonden die dit prima verzorgd. Je hoeft niet alles zelf te doen en van elke samenwerking leer je weer iets nieuws. Ook dat verrijkt mijn ondernemerschap."

Op zondag 7 oktober wordt met de personeelsleden van beide bedrijven, relaties en diverse klanten de samenwerking feestelijk onderstreept.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant