Afbeelding

Spraakmakende gasten komen aan het woord in Zout

Algemeen 220 keer gelezen

OSS | Zout start het nieuwe seizoen op zondag 14 oktober in de Groene Engel met een aantal spraakmakende gasten. Om 16.00 uur zijn documentairemaker Sinan Can, schrijver/dichter Qader Shafiq, singer-songwriter Björn van der Doelen, wethouder Joop van Orsouw, Gé Wagemakers, professor Ton Wilthagen en Tweede Kamerlid Bart van Kent te gast.

Journalist en programmamaker Sinan Can is een veel gevraagde gast op televisie. Hij gaat in gesprek met gastinterviewer Qader Shafiq, de Afghaanse schrijver/dichter die Zout vorig jaar mocht ontvangen. Een gesprek over wat zich politiek en maatschappelijk afspeelt in het Midden- en Verre Oosten en wat de neerslag daarvan is in de Nederlandse samenleving.

Kwestie
In de kwestie gaat het over de toekomst van de stad Oss met de nieuwe wethouder stadsontwikkeling Joop van Orsouw en zijn voorganger Gé Wagemakers. Hoe gaat Van Orsouw om met de nalatenschap van Wagemakers?

Thema
De themadiscussie gaat over de toekomst van werk en arbeidsmarkt met professor Ton Wilthagen en SP-Tweede Kamerlid Bart van Kent. Wat gaat nieuwe technologie zoals robotisering betekenen voor ons werk, de arbeidsmarkt en de sociale zekerheid? De muzikale intermezzo's worden ten gehore gebracht door singer-songwriter Björn van der Doelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant