Afbeelding

Kinepolis Oss viert heropening met feestweek

Algemeen 1.393 keer gelezen

OSS | Na een vernieuwing van een aantal weken heeft Kinepolis Oss een nieuwe uitstraling gekregen. Niet alleen prijkt het Kinepolis logo nu op de gevel, ook het interieur heeft een make-over gehad. Van 13 tot en met 21 oktober is er een speciale feestweek om de heropening te vieren.

Met de speciale feestweek viert Kinepolis Oss de heropening met een gevarieerd programma voor alle bezoekers. Zwijmel weg bij speciale Ladies Week-voorstellingen van Zwaar Verliefd!, profiteer van voordelige biertjes en burgers bij de BBB-vertoning van Venom, geniet in de CinePlus van de natuurfilm WAD, of beleef Hell Fest nog intenser bij de Horror Night. Ook zijn er twee Poolse fims te zien: Juliusz en Kler. Elke bezoeker maakt in de heropeningsweek kans op 1 jaar gratis popcorn.

Kinepolis voor kids
Voor kinderen is het de hele herfstvakantie feest met naast de leukste kinderfilms ook kleuren, knutselen, schminken een springkussen en meer. Zo komt Migo uit de film Smallfoot 13 oktober langs voor een cast visit, is er op 14 oktober een Kleuterbios met Brandweerman Sam en komt er een ballonnen clown op 16 oktober. Ook kunnen kinderen op 19 oktober komen Halloween knutselen en lekker griezelen bij de Kids Halloween Spooktocht met Goosebumps 2.

A Star Is Born
Extra feestelijk is het officiële heropeningsmoment op zaterdag 13 oktober. Die avond organiseert Kinepolis Oss om 20.15 uur een speciale vertoning van de film A Star Is Born. Voorafgaand aan de film treedt in de foyer een singer-songwriter op en zal 'Star of the Evening' Tobias Witte -organisator van de sponsorloop van het Titus Brandsma Lyceum voor de Bas van de Goor Foundation- de bioscoop officieel openen. Kijk voor het programma op www.kinepolis.nl/heropeningoss.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant