Picolomioss in 2017 tijdens de Tribute van Leonard Cohen.
Picolomioss in 2017 tijdens de Tribute van Leonard Cohen.

Korenuitwisseling Oss-Blerick met optredens in De Hille

Algemeen 367 keer gelezen

OSS | Een korenuitwisseling Oss-Blerick vindt zondag 28 oktober plaats in wijkcentrum De Hille aan de Looveltlaan 25 in Oss. Deze uitwisseling is een gevolg van het bezoek dat twee Osse koren hebben gebracht aan Blerick eerder dit jaar. De deelnemende koren op de 28ste zijn zangkoor Picolomioss, popkoor Pop-eye en de Bliërickse Zangkompenie.

Picolomioss is de organiserende vereniging die dit optreden van de koren in goede banen zal leiden. Het zangkoor brengt een gevarieerd programma van liedjes, voornamelijk uit de jaren '60 en '70. Het koor heeft 45 leden waarvan velen bij het optreden aanwezig zijn. Ze verzorgen zowel de opening als het slot.

Pop-eye
Pop-eye is een koor uit Oss dat voornamelijk liedjes uit deze tijd ten gehore zal brengen. Dit popkoor heeft zo'n 35 leden en zal bijna compleet aanwezig zijn. Pop-eye zal drie- en vierstemmige liederen ten gehore brengen met een eigentijdse bewerking. Zowel Picolomioss als Pop-eye staan onder leiding van dirigent Peter Ruijs.

Bliërickse Zangkompenie
Gastenkoor Blierickse Zangkompanie is een mannenkoor van zo'n 25 leden groot. Ook zij brengen liedjes uit de jaren '50, '60 en '70. Het koor heeft een ruime ervaring in optredens in Limburg en Noord-Brabant, maar ook in België en Duitsland.

Meer informatie
Aanvang van deze middag in De Hille is 14.00 uur, de zaal is vanaf 13.30 uur open. De toegang voor bezoekers is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant