TOP Oss - FC Den Bosch. (Foto: Hans van der Poel)

TOP Oss met lege handen in derby

Sport 3.492 keer gelezen

OSS | FC Den Bosch heeft aan de uitwedstrijd tegen TOP Oss drie punten overgehouden. Een fout van Bryan Smeets en slecht ingrijpen van doelman Nick Olij werd afgestraft door Oussama Bouyaghlafen: 0-1.

Het was sfeervol in het stadion van TOP Oss. Toen de wedstrijd begon, stonden er nog lange rijen buiten. In het stadion hing ook een groot spandoek van Sander van de Ven, de TOP Oss-supporter die vorige week plotseling overleed op 33-jarige leeftijd. In de 33ste minuut werd zijn naam gescandeerd en applaudisseerden de supporters. De fans zagen voor rust een beter FC Den Bosch. Na de gelukkige 0-1 gaven ze achterin niets weg.
In de tweede helft een beter TOP Oss. De thuisploeg kreeg ook kansen, maar de inzetten van Smeets en invaller Dennis Janssen troffen geen doel. Aan de andere kant moest Olij ingrijpen bij een gevaarlijke counter. Het slotoffensief van de Ossenaren mocht niet baten.