De korfballers van DOT Oss.

DOT sleept gelijkspel in de wacht tegen Ready'60

Sport 358 keer gelezen

OSS | KV DOT 1 wilde zondag de lijn van vechtlust doortrekken om ook Ready'60 te verslaan. In de eerste helft liep het moeizaam voor DOT. Veel ballen die te kort werden geschoten en de Roermonders zorgden voor veel aanvallende druk. Beide ploegen gingen rusten met een 2-5 stand.

In de tweede helft moesten de Osse korfballers meer power en overtuiging brengen. Dat lukte, want binnen 5 minuten was het 5-5. Coach Jan Steffens bracht een aantal invallers en die maakten het verschil. Zoals de talenten Mara van de Westenlaken (16) en Cas Husterman (18) die meerdere goals maakten. DOT kwam zelfs op voorsprong, maar na de 11-10 brak een zenuwslopende periode aan. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 13-13. Steffens: "We speelden een goede tweede helft. Mede dankzij de invallers uit de jeugd." Michel Heesbeen was topscorer bij DOT met 5 treffers. Wouter van Aanholt maakte er 3.