Stichting Aangenaam Heesch zoekt vrijwillig bestuurslid/penningmeester
Stichting Aangenaam Heesch zoekt vrijwillig bestuurslid/penningmeester
advertorial

Stichting Aangenaam Heesch zoekt vrijwillig bestuurslid/penningmeester

Algemeen 315 keer gelezen

HEESCH | Stichting Aangenaam Heesch i.o. is op zoek naar een vrijwillig bestuurslid/penningmeester (m/v) Van het bestuurslid wordt verwacht dat deze een grote betrokkenheid bij Heesch en de doelstellingen van Stichting Aangenaam Heesch i.o. ervaart.

Hij/zij beschikt over organisatievermogen, is initiatiefrijk en communicatief vaardig. Affiniteit met administratieve processen én nauwkeurigheid in registratie en financiële verslaggeving is evenzeer welkom. Het bestuur komt periodiek samen, en bestaat uit vijf gepassioneerde vrijwilligers afkomstig uit verschillende deelgebieden zoals het verenigingsleven, de culturele wereld, en ondernemersland. Het nieuwe bestuurslid hoeft niet per se een bepaalde groep te vertegenwoordigen. Naar verwachting zal er gemiddeld wekelijks rond de vier uur tijd benodigd zijn om de functie gestalte te geven. 

Initiatieven
De stichting stelt zich ten doel bij te dragen aan het welbevinden van de inwoners en bezoekers van Heesch. Onderneemt mede daartoe initiatieven ter vergroting/ vitalisering van de leefomgeving. Draagt uit dat Heesch in vele opzichten aangenaam is, gerealiseerd voor en door levensgenieters. En zet onder andere vrijwilligers in als gastheren en gastvrouwen binnen de gemeente Bernheze. Stichting Aangenaam Heesch tracht haar doel onder meer te bereiken door:
- De werving en inzet van vrijwilligers als gastvrouwen en gastheren op verzoek van diverse organisaties ter ondersteuning en hulp bij groot- en kleinschalige evenementen in Heesch e.o., waarbij gedacht wordt aan theater, evenementen, tentoonstellingen, exposities et cetera die voorkomen op de jaarkalender van de gemeente Bernheze.
- De werving en inzet van coördinatoren en vrijwilligers die als chauffeur de hop-on-hop-off-busjes bemannen. Dit betreft busjes die binnen afzienbare tijd op een vaste route door en nabij het centrum van Heesch gaan rijden.
- Het op regelmatige basis onderhouden van (operationele) contacten met betrokken belangengroepen in Heesch.

Benieuwd naar de overige bijzonderheden? Wilt u eens persoonlijk bijgepraat worden? Neem dan even contact op met voorzitter Tonnie Wiegmans via fam.wiegmans@home.nl of bel met (06) 20 53 19 98.


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant