Afbeelding

Speciale avond mantelzorgers met optreden The Bluebettes

Algemeen 273 keer gelezen

OSS | ONS welzijn en de gemeente Oss organiseren een speciale avond voor mantelzorgers in Oss. De avond vindt plaats in theater De Lievekamp in Oss op vrijdag 16 november en is gratis toegankelijk. Ook de persoon voor gezorgd wordt, is welkom.

Een mantelzorger zorgt voor een naaste met een ziekte of beperking. Dit kan een hele opgave zijn. Daar willen de gemeente Oss en ONS welzijn graag bij stil staan. Zij nodigen mantelzorgers uit om, eventueel samen met degene voor wie zij zorgen, te komen genieten van een geheel verzorgde avond in De Lievekamp in Oss. Als blijk van waardering voor hun inzet. De avond begint om 20.00 uur en bestaat uit een optreden van The Bluebettes, vijf muzikanten die pareltjes uit de jaren zestig ten gehore brengen. Tijdens de nazit in het Theatercafé verzorgt Kris van Son een muzikaal optreden.

Aanmelden
Mantelzorgers die wonen in de gemeente Oss kunnen zich aanmelden door een aanmeldformulier in te vullen. Dit aanmeldformulier kan worden opgehaald bij ONS welzijn aan de Schadewijkstraat 6 in Oss. Aanmelden kan ook door te mailen naar dagvandemantelzorg@ons-welzijn.nl of bellen naar telefoonnummer (088) 374 25 25.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant