Tom Muskens van The CarWash. (Foto: Hans van der Poel)
Tom Muskens van The CarWash. (Foto: Hans van der Poel)
Koop Lokaal

Je auto weer brandschoon na bezoek aan The CarWash

Zakelijk 985 keer gelezen

Waarom mensen eens met hun auto door The CarWash aan de Kantsingel 20 in Oss moeten rijden? De buitenkant van het voertuig wordt gegarandeerd brandschoon, maar je krijgt vele extra's. "We merken dat mensen niet meer naar de wasstraten in de grote steden rijden, maar nu 'gewoon' in Oss blijven."

The CarWash is een zusterbedrijf van Brushcom. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in borstelsystemen voor auto-, vrachtwagen- en treinwasinstallaties. Een grote naam in Nederland met vele klanten in het buitenland. Vanuit Brushcom was er de wens om een wasstraat te starten met daarin de eigen beste borstelsystemen. "Uit ons onderzoek bleek dat er in Oss zeker vraag naar was. Aan de Kantsingel zitten we op een perfecte zichtlocatie en hebben we volop ruimte voor onze wasstraat met een lengte van 46 meter", aldus eigenaar Tom Muskens. Zo'n anderhalf jaar geleden opende The CarWash de deuren. "De zaken gaan goed. Klanten zijn erg tevreden en komen graag terug. Het belangrijkst is natuurlijk dat de auto perfect wordt gewassen, maar we hebben ook een interieurplein waar iedere klant gratis gebruik van mag maken. We hebben een centraal stofzuigsysteem met stofzuigers aan beide kanten van de auto, er zijn blaaspistooltjes voor het dashboard, mattenreinigers en mensen kunnen gratis hun banden oppompen. Alles overdekt, zodat je altijd droog staat." Er zijn diverse producten te koop, zoals doekjes, geurhangers en cadeaupakketten.

Interieurreiniging
The CarWash gaat in december van dit jaar van start met interieurreiniging. Medewerkers maken de auto binnen helemaal schoon. "Dit is echt de toekomst. Mensen willen ontzorgd worden en vertrekken na een bezoekje aan The CarWash in een volledig schone auto." 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant