Domino's Oss. (Foto: Hans van der Poel)
Domino's Oss. (Foto: Hans van der Poel)
Koop Lokaal

Succesvol Domino's blijft assortiment uitbreiden

Zakelijk 603 keer gelezen

Domino's staat garant voor smaakvolle, verse pizza's. Maar het aanbod in de vestigingen aan de Klaphekkenstraat 5A en Schaepmanlaan 87A in Oss is ruimer dan alleen de heerlijke handgemaakte pizza's. "En voor de toekomst gaan we ons assortiment nog verder uitbreiden. Zo springen we in op de vraag van klanten", aldus franchisenemer Herman Derkx.

De pizza's bij Domino's worden gemaakt van alleen maar verse producten. Kunstmatige geur- of smaakstoffen worden niet toegevoegd, vetten, suikers en zouten beperkt en E-nummers ontbreken. De bereiding start vanaf het moment van de bestelling. Gemiddeld heeft de klant 18 minuten na de bestelling (online of telefonisch) de pizza in huis. "Bij 75 procent van de bestellingen rijdt de bezorger op een elektrische fiets. In de loop van december worden de benzine scooters ingeruild voor elektrische scooters. Duurzaamheid vinden we belangrijk. Een ander voorbeeld is het gebruik van duurzaam hergebruikt karton. Of de tonijn die duurzaam gevangen is en voor de kip gebruiken we geen plofkip."

Lunches
Domino's gaat vanaf januari 2019 dagelijks om 11.30 uur open. Een aantal maanden later worden de sluitingstijden verruimd. "De zaken gaan goed en we merken dat steeds meer mensen komen lunchen. Ons aanbod is ook meer dan alleen pizza's. Zo hebben we diverse warme sandwiches en de Thick Shake, gemaakt van echt roomijs." De doelgroep van Domino's is heel breed. "Scholieren weten ons goed te vinden, maar we bezorgen ook bij bijvoorbeeld verzorgingshuizen. Ook steeds meer bedrijven weten ons te vinden voor de lunches en/of maaltijden bij overwerk."

Leerbedrijf
Jong talent krijgt de kans bij erkend leerbedrijf Domino's. "In het verleden hebben diverse werknemers uit de Klaphekkenstraat hun vleugels uitgeslagen en zijn zelf als franchisenemer aan de slag gegaan. Werken bij Domino's biedt kansen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant