De salon van Marco Adriaansen.(Foto: Hans van der Poel)
De salon van Marco Adriaansen.(Foto: Hans van der Poel) Foto: Hans van der Poel.
Koop Lokaal

Hairfashion Marco Adriaansen uniek in Oss met CurlSys-kniptechniek

Zakelijk 1.650 keer gelezen

Hairfashion Marco Adriaansen is een gevestigde naam in Oss. Adriaansen zit 40 jaar in het vak en startte in 1987 zijn eigen kapperszaak aan de Sint Sebastiaanstraat. Een kleine 5 jaar geleden volgde de overname van een grotere locatie aan de Zaltbommelseweg 16 in Oss. "Daar hebben we van een klein roeibootje een groot slagschip gemaakt."

Het team van Hairfashion Marco Adriaansen is in de loop der jaren gegroeid tot 10 personeelsleden. Zowel qua personeel als qua klanten is er een grote verscheidenheid in leeftijden. "Iedereen is hier welkom. We zijn een salon voor alle lagen van de bevolking. Klantvriendelijkheid en het bieden van hoge kwaliteit staan hier centraal. We kennen onze klanten en die persoonlijke aandacht wordt gewaardeerd."

CurlSys-kniptechniek
Het kappersvak is in beweging en het team gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen. Medewerkers specialiseren zich op meerdere gebieden, zoals de opleiding tot Master of Colour bij Artistique. Vorig jaar werd geïnvesteerd in trainingen in de CurlSys-kniptechniek van Brian Mclean. Vanaf januari dit jaar gebruikt hij het in zijn salon. CurlSys is een speciale techniek waarbij onzichtbare of uitgezakte krullen weer tevoorschijn komen en het haar meer beweging, meer volume en een mooiere valling krijgt. Adriaansen: "Het is een intensieve behandeling, ook voor ons als kapper, die afhankelijk van de haarlengte anderhalf tot twee uur duurt. De resultaten zijn echt indrukwekkend. Krullend haar wordt vaak droog en is moeilijk in model te krijgen. Met CurlSys kunnen we deze mensen echt een oplossing bieden." Met deze kniptechniek is hij uniek in Oss en omgeving. "We onderscheiden ons met kwaliteit, maar ook zeker met exclusiviteit."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant