Mark Konings en zijn vrouw in de zaak van Konings Vloeren. (Foto: Hans van der Poel)
Mark Konings en zijn vrouw in de zaak van Konings Vloeren. (Foto: Hans van der Poel)
Koop Lokaal

Familiebedrijf Konings Vloeren staat voor vakmanschap

Zakelijk 1.560 keer gelezen

Hij had al jaren de ambitie om een eigen zaak te starten. In maart 2016 opende Mark Konings de deuren van Konings Vloeren aan de Kruisstraat 39B in Oss. Ruim 2,5 jaar later kijkt de Osse ondernemer tevreden terug. "De naamsbekendheid is flink toegenomen. En onze tevreden klanten zorgen voor de perfecte mond-tot-mondreclame."

Konings heeft een ruime ervaring als stoffeerder. Tijdens de start van zijn eigen bedrijf combineerde hij dat met een baan bij een bedrijf. De zaken bij Konings Vloeren gaan echter zo goed, dat hij vorig jaar besloot om zich volledig op zijn eigen bedrijf te richten. Een familiebedrijf, want ook zijn ouders, vrouw en broer zijn er werkzaam. "Dat is voor de klant een voordeel, want de lijntjes zijn heel kort. Van het deskundige advies, het meten tot het leggen: je hebt te maken met hetzelfde gezicht. En omdat we het allemaal zelf doen, hanteren we gunstige prijzen."

Ruim aanbod
Konings Vloeren is gespecialiseerd in diverse soorten kwalitatief mooie harde en zachte vloeren. Van vinyl, laminaat, vloerbedekking, marmoleum tot PVC. De collectie bestaat uit bekende merken. "Vooral de PVC-vloeren zijn in trek. Het aanbod wordt ook steeds uitgebreider. De vloeren -zoals de betonlook, houtstructuur of visgraat- lijken ook steeds echter. Andere voordelen zijn dat het onderhoudsvriendelijk is, makkelijk te repareren, geluiddempend en ideaal met vloerverwarming." Konings Vloeren is ook gespecialiseerd in binnenzonwering. "We kunnen bij de klant vrijwel het complete huis inrichten."

Toekomst
Er wordt in Oss en omgeving veel gebouwd en verbouwd. "We zijn aan het werk in diverse mooie projecten. Vaak bij particulieren, maar ook bedrijven weten ons te vinden. We leveren uitstekend werk en hopen in de komende jaren te blijven groeien."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant