Medewerker van Praxis Oss. (Foto: Hans van der Poel)
Medewerker van Praxis Oss. (Foto: Hans van der Poel)
Koop Lokaal

Praxis bouwmarkt met ruim assortiment en lokaal tintje

Zakelijk 437 keer gelezen

De Formido aan de Venusstraat 10 in Oss is in 40 jaar een begrip in Oss en omgeving geworden. In juni van dit jaar werd de Formido-winkel omgebouwd tot Praxis, de tweede vestiging in Oss. Volgens vestigingsmanager Pascal de Louw is de vernieuwing in de smaak gevallen van klanten. "We zijn een grote bouwmarkt met een zeer uitgebreid assortiment, maar het lokale tintje zal nooit verdwijnen."  

Van Hubo in de Kloosterstraat naar Formido in de Venusstraat en sinds kort de wijziging in Praxis. Er is in de loop der jaren veel veranderd in de Venusstraat, een unieke locatie midden in een woonwijk. Een grote verandering vond in juni van dit jaar plaats toen de verbouwing rondom de verandering naar Praxis plaatsvond. Binnen is het hele pand aangepakt, aan de buitenkant is de openbare ruimte vernieuwd en zijn de Praxis-kleuren toegevoegd. Wat niet is veranderd, is het enthousiaste team met medewerkers.

IJzerwaren
De winkel biedt een groter assortiment om in te spelen op de behoefte van de lokale klant. "Maar klanten kunnen hier ook nog steeds terecht voor de typische artikelen die ze hier eerst konden kopen, zoals losse ijzerwaren, het ruime aanbod aan elektra en de uitgebreide verfafdeling. Daarvoor rijden mensen bewust naar onze winkel."

Bovenverdieping
Tijdens de metamorfose is onder andere de bovenverdieping grondig aangepakt. "We hebben hier boven bijvoorbeeld de grootste afdeling maatwerkkasten in heel de regio. Mensen kunnen met eigen ogen zien welke vele mogelijkheden er zijn. Ook presenteren we diverse deuren." De bovenverdieping is steeds meer een woonwinkel geworden. Zo verkoopt Praxis ook onder andere stoelen en fauteuils. In het voorjaar komen er weer loungesets te staan. "En we verlenen in alle gevallen de juiste service zodat de klant tevreden is."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant