Freddy van Eerd van Tempus Uitvaartzorg. (Foto: Hans van der Poel)
Freddy van Eerd van Tempus Uitvaartzorg. (Foto: Hans van der Poel)
Koop Lokaal

Een afscheid naar wens met Tempus Uitvaartzorg

Zakelijk 410 keer gelezen

Na een overlijden worden dierbaren geconfronteerd met een groot verlies, maar moet er daarnaast veel worden geregeld. Mevrouw Freddy van Eerd van Tempus Uitvaartzorg is altijd bereikbaar en neemt volop tijd voor de nabestaanden. "Stap voor stap werken we toe naar het afscheid naar wens."

Freddy was werkzaam in het onderwijs, maar mede door persoonlijke verlieservaringen besloot ze een opleiding te volgen voor uitvaartverzorger. Ze kreeg de kans om te gaan werken bij een grote uitvaartondernemer. Die werkwijze sloot echter niet aan bij haar gedachte. "Ik heb er veel geleerd, zowel positief als negatief. Ik weet bijvoorbeeld helaas uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om tijd voor nabestaanden te hebben. Die tijd was er daar echter niet. In 2013 koos ik ervoor om voor mezelf te beginnen. Tempus staat voor tijd. Ik neem alle tijd voor de overledene en de nabestaanden. Ik informeer ze over de vele mogelijkheden die er zijn voor een persoonlijke uitvaart.  Leidend hierin is datgene wat voor de familie troost biedt en niet 'wat hoort'. Tempus overziet het geheel, ondersteunt en regelt, altijd in overleg met de naasten. Als eenvrouwszaak ben ik niet gebonden aan bedrijven of aan tijd." 

Afscheid
Samen wordt stap voor stap toegewerkt naar het afscheid dat past bij de wens van de overledene en/of naasten. "Je komt binnen in een zeer verdrietige situatie. Tussen het overlijden en de uitvaart vertrouwen mensen je ontzettend veel toe. Er wordt gehuild, maar ook gelachen. We gaan voor een passend afscheid en het is ontzettend mooi om me daarvoor in te zetten." Mensen kunnen ongeacht of en waar ze verzekerd zijn, zelf kiezen voor een uitvaartondernemer. Het is mogelijk om met Freddy kosteloos een voorgesprek te houden. "Mensen weten dan alvast wie ik ben en ik kan de mogelijkheden schetsen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant