Van Mook, De Echte Bakker. (Foto: Hans van der Poel)
Van Mook, De Echte Bakker. (Foto: Hans van der Poel)
Koop Lokaal

Van Mook, De Echte Bakker blijft verrassen

Zakelijk 1.455 keer gelezen

'Passie voor brood, gebak en de Maashorst!' Het is het credo van Van Mook, De Echte Bakker in Nistelrode en Berghem. En passie, dat stralen alle dertig medewerkers, van (banket)bakker tot winkeldame, uit. "Elke dag streven we met z'n allen naar de beste kwaliteit." 

In het straatbeeld van Nistelrode is Van Mook al vele jaren niet meer weg te denken, sinds maart 2017 is daar de bakkerswinkel in Berghem bijgekomen, op de locatie waar voorheen Bakkerij Boeijen gevestigd was. In beide sfeervolle winkels komt de geur van vers brood je tegemoet en de schappen tonen een keur aan bakkersproducten.  

Lokaal
De met zorg door de eigen (banket)bakkers gemaakte producten voldoen aan strenge eisen. "Met indien mogelijk ingrediënten uit onze eigen streek, de Maashorst. Dat vinden we bijzonder en we merken dat onze klanten dat ook waarderen", vertelt Karin van Oort. "De Maashorst verbindt ons met lokale ondernemers. Wij kopen lokaal ingrediënten, maken hier streekproducten van en leveren ons streekproduct ook weer terug bij ondernemers in de Maashorst. Samen zetten we de Maashorst op de kaart!" 

Vakmanschap
Michel van Mook is er trots op dat alles in eigen huis wordt gemaakt. "We willen onze klanten blijven verrassen. Dat doen we door ieder seizoen de specialiteiten af te wisselen. Nu is er bijvoorbeeld de Herfsthoos (gevuld najaarsbrood), de notenkraker en natuurlijk het Sinterklaasassortiment met onder meer taai taai, speculaas en natuurlijk onze roomboter amandelstaaf die onlangs met 5 sterren bekroond is. Dat geeft aan dat er met zuivere grondstoffen en vakmanschap gewerkt wordt." 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant