Niels Verboven van Verboven Tweewielers. (Foto: Hans van der Poel)
Niels Verboven van Verboven Tweewielers. (Foto: Hans van der Poel)
Koop Lokaal

Verboven Tweewielers blijft ieder jaar groeien

Zakelijk 754 keer gelezen

Verboven Tweewielers is sinds 1994 een gevestigde naam in Lith. Vader Nico en zoon Niels zien ook steeds meer klanten uit Oss en omgeving naar het Marktplein 21 komen. Niet alleen vanwege het uitgebreide assortiment fietsen, maar ook vanwege de gratis haal- en brengservice voor reparaties (ook in Oss). "Wij zetten graag stappen extra voor de klant."

Het familiebedrijf opende in juli 2012 de deuren op het Marktplein. Daarvoor zat Verboven Tweewielers bij het tankstation. "De verhuizing naar deze superlocatie was een schot in de roos", aldus Niels Verboven. 2018 is een uitstekend jaar. "We merken dat we ieder jaar groeien. Ons klantenbestand is flink uitgebreid. Niet alleen in Lith, maar ook uit omliggende plaatsen." Dat klanten tevreden zijn, blijkt wel uit het feit dat Verboven Tweewielers werd uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van 2017 in de gemeente Oss. 

Service
Van kinder- en stadsfietsen tot racefietsen en E-bikes: Verboven Tweewielers heeft in de zaak een ruim aanbod aan fietsen van bekende merken zoals Gazelle, Batavus, Cortina, Flyer, Rih, VanDijck, Merida en Sparta. Ook zijn er veel accessoires verkrijgbaar. Andere extra's zijn de gratis haal- en brengservice, gratis vervangend vervoer en de mogelijkheid voor het afsluiten van een verzekering voor uw tweewieler. "Een fiets wordt compleet afgemonteerd bij aankoop. De klant krijgt twee jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon bij garantiegevallen, en heeft recht op drie gratis servicebeurten in het eerste jaar. We luisteren naar de wensen van de klant en bieden dé service zodat iedereen tevreden de deur uitloopt." De fietsenbranche is in beweging. Zo gaat de ontwikkeling van de E-bike erg hard. "De E-bike is er voor alle leeftijden en geschikt voor alle fietsen. Al die ontwikkelingen maken het vak nog interessanter." 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant