Burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans voor molen De Vlijt.
Burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans voor molen De Vlijt.

Burgemeester plaatst eerste 'Dat is Oss bord'

Algemeen 307 keer gelezen

OSS | Burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans plaatste vandaag het eerste 'Dat is Oss bord' van de promotiecampagne 'Neem mij mee!'. Dit deed ze bij molen De Vlijt in Geffen. 

"Molen De Vlijt is voor mij een mooie plek in Oss, maar er zijn er nog veel meer. Ik hoop dat deze borden door Oss gaan zwerven en dat iedereen zijn of haar mooie verhaal deelt via Dat is Oss." Speciale gasten waren de kinderen van de Geffense kinderopvang Het Beertje, ontmoetingsvereniging KOM D'R IN en dorpsraad Geffen. 

'Neem mij mee!'
In alle kernen van Oss plaatsen ambassadeurs van Dat is Oss een bord. Heb je dit bord gevonden? Neem het mee! Zet het op een openbare plek in Oss. Een plek waar jij goede herinneringen aan hebt of waar je een mooi verhaal over weet. Maak een foto van de plek en deel het verhaal op Facebook, Twitter of Instagram. Tag @DatisOss en gebruik #DatisOss. Daarna mag weer iemand anders het bord meenemen. De leukste inzendingen maken kans op het Dat is Oss kerstpakket. De campagne loopt tot 22 december. Meer informatie: www.datisoss.nl
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant