Rockband Gifter
Rockband Gifter

Gifter stopt en doet een laatste concert in de Groene Engel

Algemeen 398 keer gelezen

OSS | De uit Oss afkomstige rockband Gifter stopt na 7 jaar en geeft op vrijdag 30 november een afscheidsoptreden in de Groene Engel.

Gifter begon als een experimentele gitaarband maar ontwikkelde zich als een popact. In het meest recente werk combineren ze catchy indie rock met stevige power pop. Tijdens de afscheidsshow zijn er gastoptredens, komt er een laatste cd uit en opent Sylvie Stone de avond.

Toekomstplan
Volgens de band zitten ze niet meer op één lijn qua ambitie en toekomstplan. "Toen we begonnen had iedereen zeeën van tijd en waren onze agenda's flexibel. We studeerden nog allemaal en zaten boordevol energie. Onze levens zijn, met name het afgelopen jaar, zoveel veranderd dat de tijd, prioriteit en het plezier steeds vaker ontbrak. Dit zou betekenen dat Gifter een tandje terug zou moeten doen, waar we het als band niet over eens kunnen worden. Met Gifter zijn veel wensen in vervulling gegaan. Maar hier houdt het op en kiezen we ervoor om aan andere dromen te gaan werken. We bedanken iedereen die ons de afgelopen jaren heeft gesteund, vertrouwd en van onze muziek heeft genoten." Meer informatie op de website www.giftermusic.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant