Dennis Zeegers
Dennis Zeegers Foto: Leon Voskamp

'Kom ook proeven, ruiken, voelen, luisteren en kijken'

Algemeen 317 keer gelezen

'Al de voorbereidingen voor de feestdagen worden alweer getroffen. Onze aftrap is zoals gewoonlijk de najaarsproeverij welke op 24 november plaatsvindt.

Vanaf 12.00 uur staan onze wijnmeesters klaar om uitleg te geven over de verschillende wijnen uit ons assortiment. Maar we gaan natuurlijk ook allerlei specialiteiten laten proeven die u inspiratie op gaan leveren voor de vele diners en borrels de komende maanden. Een grote hit dit jaar gaat de winterbarbecue worden, dus ook wij gaan hiermee aan de slag op 24 november. We gaan op verschillende bbq's op diverse manieren garingen laten zien en natuurlijk laten proeven. Onze vleesleverancier Patrick van den Berg waarvan we natuurlijk al de merken Pork Best en Beef Best voeren, is hiervoor met een uniek product aan de slag gegaan met de naam Dubbel Best. Hiervoor worden speciale runderen afgemest welke daarna in de been enkele weken gerijpt worden. Hierdoor krijgt het vlees een mooie malsheid en tevens een betere smaak. Deze runderen worden speciaal geselecteerd, omdat deze mooi vet dooraderd zijn en daardoor mooie langere bereidingen aankunnen. Het vlees blijft dan sappiger en voller van smaak. Maar natuurlijk hebben we ook de bekende klassiekers, zoals mooie rollades, hertenbiefstuk, lamsrack etc. Tevens zullen er een keur aan vleeswarenspecialiteiten, pate's, voorgerechten en desserts langskomen. Dus wilt u inspiratie opdoen voor uw feestmaal, kom dan op 24 november naar onze winkel op de Wolfskooi. We hebben dit jaar de handen ineen geslagen in het winkelcentrum. Onder de noemer 'Ussen pakt uit' kunt u in de verschillende winkels proeven, ruiken, voelen, luisteren en kijken om geïnspireerd te worden voor de feestdagen. Graag tot ziens op Winkelcentrum Ussen!'

Dennis Zeegers,
Slagerij Arie Zeegers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant