Pipo en de Pakjespiet naar theater De Lievekamp
Pipo en de Pakjespiet naar theater De Lievekamp

Pipo en de Pakjespiet naar theater De Lievekamp

Algemeen 416 keer gelezen

OSS | In de meest feestelijke periode van het jaar komt Pipo de Clown naar het theater met een speciale Sinterklaasvoorstelling: 'Pipo en de Pakjespiet'. Op zondag 25 november beleven Pipo de Clown, Mammaloe en de klunzige Klukkluk een spannend avontuur in Theater De Lievekamp.

In deze bewerking van de familievoorstelling 'Pipo en de Piratenprinses' hebben Pipo, Mammaloe en Klukkluk eindelijk een prachtig plekje gevonden voor de winter. Precies op tijd, want Sinterklaas en de Pakjespiet komen op bezoek. Cadeautjes en pepernoten, daar kijkt Pipo al naar uit. En dus bereidt het dynamische drietal zich voor op de komst van de Sint met hun muzikale circusvoorstelling. Maar, met de Dikke Deur in de buurt is het de vraag of dat ook zal lukken. Op sluwe wijze bedenkt hij weer een plannetje. Zal zijn list werken of is Pipo de Dikke Deur toch weer te slim af?

Kom verkleed
Kom verkleed als circusartiest of circuspiet naar het theater en doe mee aan de Sapperdeflap Verkleedwedstrijd. Je maakt dan kans op een verrassing. Blijf zeker na de voorstelling in de foyer voor een meet & greet met Pipo en vrienden. De voorstelling begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 15 euro en zijn te bestellen via www.lievekamp.nl of (0412) 64 89 22.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant