Afbeelding
Foto: Hans van der Poel

Huid- en Oedeemtherapie: de beste huidzorg

Zakelijk 957 keer gelezen

OSS | Zorg, verbetering en genezing van de huid. Daar draait het allemaal om bij Huid- en Oedeemtherapie Oss. Het dienstenpakket is zeer breed: van oedeemtherapie en acnébehandeling tot definitief ontharen, camouflagetherapie en microdermabrasie.

De praktijk van Merlijn Roex-van der Aa is inmiddels alweer twee jaar gevestigd in Groepspraktijk Lievekamp aan de Molenstraat in Oss. Tot grote tevredenheid van Merlijn. "Niet alleen is de uitstraling professioneler en heb ik hier meer ruimte dan in mijn vroegere praktijk aan de Spoorlaan, ook zijn de lijntjes kort omdat hier alles onder één dak gevestigd is. Er is een goede samenwerking met de huisartsen hier en bovendien zijn er ook andere paramedische hulpverleners in huis. Dat maakt het plaatje compleet en heeft zeker meerwaarde voor de patiënt", aldus Merlijn die wil benadrukken dat iedereen welkom is in haar praktijk, niet alleen patiënten van de huisartsen van Lievekamp. Merlijn vindt het belangrijk geen verkeerd verwachtingspatroon te scheppen. "Daarom is een goed en vrijblijvend intakegesprek zo van belang."

Cosmetische behandelingen
Naast de para-medische behandelingen kunnen mensen bij Huid- en Oedeemtherapie Oss ook terecht voor huidverbetering zonder medische noodzaak. "Dan praat je meer over cosmetische behandelingen, bijvoorbeeld om een slappe/ouder wordende huid, rokershuid, littekens, pigmentvlekken of striae te behandelen", licht Merlijn toe.

Kwaliteit
Huid- en Oedeemtherapie Oss wil graag goede zorg bieden met de hoogste kwaliteit. Zij houdt zich op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen haar vakgebied om zo altijd kwaliteit te kunnen garanderen. Dat betaalt zich uit in een steeds groter wordende patiëntenkring. Mede daarom heeft Merlijn sinds kort iemand in dienst genomen en denkt zij na over ruimere openstelling. "Om patiënten nog beter van dienst te zijn, ben ik van plan in de toekomst in de avonduren en op zaterdag open te gaan." Meer info: www.huidtherapieoss.nl 

Lees het complete artikel vandaag in Weekblad Regio Oss

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant