Business Gala Oss. (Foto: Hans van der Poel)
Business Gala Oss. (Foto: Hans van der Poel)

'Partners uit het bedrijfsleven zijn nodig voor Business Gala Oss'

Zakelijk 1.283 keer gelezen

OSS | Ondernemend Oss viert op 16 maart 2019 het jaarlijkse Business Gala. De nieuwe voorzitter Jorg Zwaans wil er een bijzondere avond van maken onder het motto 'Winning Mood, ondernemen is topsport'. Met een nieuwe locatie, live muziek en veel aandacht voor de uitverkiezing van de Ondernemer en Veelbelovend ondernemer van het jaar, zet het Business Gala bestuur in op een stijlvolle gala.

Jorg Zwaans licht het thema toe: "Tijdens het Business Gala vieren we dit jaar de successen van het bedrijfsleven in Oss en omgeving. We zijn beslist in de winning mood. Maar daar kom je niet vanzelf. De vergelijking tussen ondernemen en topsport wordt vaak gemaakt. Winst, verlies, strijd, reactievermogen, inzet, focus, teleurstellingen, kansen zien; allemaal begrippen die op beide van toepassing zijn. Als het dan lukt, is de euforie groot. Dat gaan we samen vieren."

Partners
Zoals elk jaar doet het Business Gala Oss ook nu weer een beroep op ondersteuning vanuit het bedrijfsleven. "Om een stijlvol feest als het Business Gala te organiseren zijn partners uit het bedrijfsleven echt nodig. Zonder de financiële bijdrage van onze partners is het zelfs onmogelijk. Daar doen we vanzelfsprekend graag iets voor terug. Bedrijven die ons willen steunen, vinden daar alle informatie over op www.businessgalaoss.nl." De kaartverkoop start medio januari 2019. Kaarten zijn uitsluitend te bestellen via de website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant