Heuvel Horeca. (Foto: Hans van der Poel)
Heuvel Horeca. (Foto: Hans van der Poel) Foto: Hans van der Poel

Heuvel Horeca zorgt voor leuke programmering tijdens Winterland Oss

Zakelijk 1.623 keer gelezen

De Heuvel Horeca speelt een heel belangrijke rol tijdens Winterland Oss. Dit jaar worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd om het evenement nog aantrekkelijker te maken. "We zijn happy dat Winterland terug is op de plek waar het in onze beleving hoort", aldus ondernemer Pierre Vink namens Heuvel Horeca.

Winterland zorgt ieder jaar voor veel bezoekers en daar profiteert de horeca ook van. "Er is veel beweging en ontmoeting in het middelpunt van de stad: op de Heuvel. Meer bezoekers en meer gezelligheid in het centrum. Dit jaar is er een betere aansluiting met de schaatsbaan dan voorgaande jaren. We gaan als Heuvel Horeca zorgen voor een leuke programmering eromheen. We willen zorgen voor een gezellige sfeer die zijn uitstraling heeft voor de hele stad. Zo is er op veel dagen tussen 19.00 en 20.00 uur het horecaschaatsen. Je kunt dan een uurtje schaatsen of curlen. En dat in combinatie met diverse arrangementen. Gezien het aantal reserveringen, is dit aanbod in trek."

Toekomst
De organisatie van Winterland Oss wil graag de komende jaren verder en is op zoek naar financiële zekerheid. Vink vindt dat daar ook een mooie uitdaging voor ondernemers ligt. "We moeten nu meer dan ooit nadenken over hoe we de continuïteit van het evenement kunnen waarborgen. Hoe meer ondernemers zich inzetten, hoe meer draagvlak er is. We kunnen dit niet op de schouders laten rusten van een paar individuen."

Goed jaar
De Heuvel Horeca kijkt terug op een geweldig jaar. "De zomer was fantastisch, de nazomer was ook super. Mensen komen graag naar de stad en er hangt een fijne sfeer. Binnenkort dus Winterland Oss, waar we ook erg naar uitkijken."

Klik hier voor de Winterland-special.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant