Afbeelding

Kerstfeest op kinderboerderij De Elzenhoek

Algemeen 393 keer gelezen

OSS | Het is vrijdagavond 14 december kerstfeest op De Elzenhoek. Het terrein van de boerderij is in kerstsfeer en van 17.30 tot 19.30 uur is er van alles te beleven. 

Voor jong en oud is er van alles te beleven tijdens het kerstfeest op De Elzenhoek. Op het erf kun je genieten van sfeervolle kerstliedjes van een live band. Boven grote vuurkorven mogen kinderen marshmallows roosteren en popcorn poffen en Osje loopt rond om met de kinderen op de foto te gaan. Ook mogen de kinderen een ritje maken op de ponykar die in kerstsfeer versierd is. Voor thuis kunnen de kinderen kerstknutsels maken voor in de boom of  knutselen ze wintertraktaties voor de vogels in de tuin. 

Levend kerstverhaal
Evangelische gemeente CrOssPoint zorgt dit jaar voor een levend kerstverhaal. Met een kerstlichtje in de hand lopen kinderen over het terrein van de kinderboerderij langs alle karakters van het kerstverhaal. De herders, engelen, de herbergier, wijzen uit het oosten, Jozef en Maria; allemaal vertellen zij hun kant van het kerstverhaal. Uiteindelijk mogen de kinderen hun lichtje neerzetten bij het kindje Jezus in de levende kerststal.

Het kerstfeest en de meeste activiteiten zijn gratis. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant