Het Oost Brabants Kroegenboek.
Het Oost Brabants Kroegenboek.

Kroegbaas en auteur Gery Vos breidt kroegenboek uit

Algemeen 452 keer gelezen

OSS | Het Oost Brabants Kroegenboek is eind deze week in verschillende boekhandels te koop. Aanleiding hiervoor is het succes van Het Osse Kroegenboek dat in augustus 2017 werd uitgegeven. Later in 2017 werd al het 'Het Rondelum Osse kroegenboek' uitgebracht met daarin 50 jaar horecageschiedenis afgewisseld met foto's van de kernen rondom Oss

In zijn 'nieuwe' uitgebreide boek gaat het over foto's en anekdotes over Oss, Maren-Kessel, Lith, Lithoijen, Oijen, Macharen, Megen, Haren, Demen, Ravenstein, Neerloon, Overlangel, Herpen, Schaijk, Berghem, Heesch, Geffen en Nuland, maar ook plaatsen als Empel, Zeeland, Langenboom, Vorstenbosch, Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Middelrode, Berlicum, Maliskamp en Rosmalen.

Ontwikkelingen
Auteur en kroegbaas van café DeeJay aan de Berghemseweg 33 in Oss maakte als DJ de ontwikkelingen in de horeca van dichtbij mee. "Het was een komen en gaan van ondernemers die allen hun eigen creatieve bijdrage leverden om op allerlei manieren mensen het naar hun zin te maken. Ik vind het leuk dit alles afgewisseld met foto's en anekdotes aan het papier toe te vertrouwen en iedereen die dat wil hier deelgenoot van te maken."

Cadeau
Vos hoopt dat veel mensen het boek gaan kopen: "Leuk om cadeau te geven en nog leuker om cadeau te krijgen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant