De Peperstraat in het Osse centrum.
De Peperstraat in het Osse centrum.

Kerstsfeer in Osse centrum

Algemeen 732 keer gelezen

Het is vandaag 5 december en in veel huishoudens komen Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten een bezoekje brengen. Maar als de Goedheiligman weer is vertrokken naar Spanje, worden door veel mensen de pijlen gericht op Kerst. In het Osse centrum is de kerstsfeer nu al duidelijk aanwezig.

Al een tijdje geleden is er begonnen met het ophangen van kerstverlichting in de stad. In diverse straten zorgt dat voor een gezellige sfeer. Naast verlichting komt er ook achtergrondmuziek, want een muziekje bevordert altijd de gezelligheid!

Kerstbomen
Bij Kerst hoort een kerstboom. Op korte termijn worden er maar liefst driehonderd kerstbomen her en der in het centrum geplaatst. De bekende en grote stalen kerstboom keert ook weer terug op de Heuvel. Dit in het kader van Winterland Oss dat op woensdag 12 december van start gaat. Centrummanagement Oss ondersteunt het winterse evenement op meerdere gebieden en maakt onder andere de komst van de stalen boom mogelijk. Evenementencoördinator Bianca Hoegée: "We dragen Winterland Oss een warm hart toe. Het is gewoon een heel mooi evenement voor onze stad."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant