Afbeelding

'Erg leuke tijd waarin we heerlijke producten maken'

Zakelijk 437 keer gelezen

'Ik zal me eerst even voorstellen: mijn naam is Melvin Snellen, ben getrouwd met Hetty en samen hebben we twee prachtige kinderen Lester en Marit. Ik werk al ruim 16 jaar bij de bakkers Lamers, maar nu ik voortaan behoor tot de directie kan ik er natuurlijk niet aan ontkomen om ook eens een column voor u te schrijven. (Spannend, want ook dit is nieuw voor me).

Daarbij val ik dan met deze editie midden tussen de Sint en Kerst en loopt dit jaar -wat bol stond van nieuwe en leerzame momenten- tot zijn einde. En tevens staan we dan ook weer direct voor onze volgende uitdaging: de nieuwbouw van onze bakkerij. Die is op dit moment zijn vorm aan het krijgen aan de Cereslaan in Heesch. Maar eerst staat deze drukke tijd voor de deur. Een leuke tijd waarin we veel mooie en heerlijke producten maken. We pakken vol uit met al onze specialiteiten, waaronder mijn specialiteit, het vervaardigen van heerlijk chocoladewerk. Van kerstkransjes tot diverse soorten flikken en vergeet daarbij niet al onze decoraties op onze lekkernijen uit de patisserie-afdeling die speciaal voor de mooie decemberdagen zijn gemaakt. Al onze chocolade is van de beste kwaliteit en is met grootste zorg en vakmanschap voor u vervaardigd.

Ook probeer ik in deze periode voor iedereen een plezierige werk omgeving te creëren. Te zorgen dat iedereen plezier heeft in wat hij of zij doet en zijn talent hierin te kunnen versterken. Dit doe ik door mijn enthousiasme en vakmanschap over te brengen en hopelijk anderen aanzet tot inzet! Ik wens iedereen heel mooie en warme dagen toe! Graag hoop ik jullie u eens te zien in een van onze winkels, die vol staat met lekkernijen om deze laatste dagen van 2018 tot geslaagde dagen te maken. Geniet ervan!

Melvin Snellen, de bakkers Lamers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant