Afbeelding

'Een boeket aan kerstvertellingen' in Pinksterterp

Algemeen 197 keer gelezen

OSS | Verhalenverteller Mieke Aalderink komt woensdag 12 december van 20.00 tot 21.00 uur bij Passage afdeling Oss met 'Een boeket aan kerstvertellingen'. De locatie is de Pinksterterp aan de Vianenstraat 102 in Oss. De avond is openbaar, de entree is 7 euro.

Aalderink vertelt verhalen voor jong en oud. Ze heeft verhalen voor kleine groepen en grote gezelschappen. Voor in de klas, familiefeesten en andere groepen, voor (theater)zaal, kerk, museum, kasteel of voor waar een verhaal maar gehoord wil worden. Aalderink brengt verhalen tot leven en sleept de luisteraar mee de gebeurtenissen in. De boeiende en levendige verhalen weten te raken en te verbazen. Ze worden verteld in woord en gebaar, in lichaamstaal en mimiek. Zo wordt een verhaal een beetje theater.

Workshops
Ze geeft ook workshops op het gebied van verhalen en vertellen. Met een ruime ervaring als Specialist Jeugd in het bibliotheekwerk zijn de workshops voor leerkrachten en Pabostudenten een steun in leesbevordering en andere disciplines uit het curriculum. Aalderink ontwikkelt projecten op het raakvlak van taal en lezen, jeugdliteratuur en cultuur, erfgoed en geschiedenis. De projecten zijn inzetbaar binnen het programma Cultuureducatie met kwaliteit in basisschool en bibliotheek.
Lees meer op www.verteller.com/verhalenverteller.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant