(Archieffoto)
(Archieffoto)

Scoutinggroep Titus Brandsma komt met levende kerststal

Algemeen 409 keer gelezen

OSS | Zoals elk jaar tijdens de kerstdagen organiseert de Osse scoutinggroep Titus Brandsma een levende kerststal, dit jaar op zondag 16 december. Ook dit jaar wordt er weer volop aan gewerkt om de boerderij tot een gezellige en warme kerststal om te toveren.

Gasten, omwonenden en andere geïnteresseerden zijn welkom tussen 12.00 en 17.00 uur aan de Industrielaan 57 in Oss. De toegang tot de kerststal is gratis.

Activiteiten
Tijdens de kerststal zijn jeugdleden en leiding van de scoutinggroep betrokken bij de verschillende activiteiten. In de levende kerststal zien bezoekers onder andere Jozef, Maria en het pasgeboren kindje Jezus. Hiernaast zullen de schapen, herders en de ezel de wacht houden over het kindeke. Ieder uur worden de menselijke personages afgewisseld door andere jeugdleden. Buiten houdt een echte kameel de wacht, hierop kan een ritje gemaakt worden. Bij binnenkomst van de kerststal kunnen mensen tegen betaling muntjes kopen waarvan men onder andere warme glühwein, verse appeltaart en chocomelk kan kopen. Ook verschillende activiteiten kunnen zo betaald worden. De opbrengst van de levende kerststal komt ten goede aan de scoutinggroep.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant