Afbeelding

Het Caves Hubert kerstmenu met bijpassende wijnen

Zakelijk 198 keer gelezen

'Veel mensen zijn rond de feestdagen aan het denken over wat ze zullen eten met kerst. Zijn ze daar eindelijk uit dan komt de vraag; welke wijn drinken we hierbij?

Wij krijgen vaak vragen over welke wijnen er bij welke gerechten het beste tot zijn recht komen. Daarom hebben wij het acht gangen Caves Hubert kerstmenu samengesteld met bijpassende wijnen.

-Garnalencocktail met avocado en limoen met een glaasje bubbels Lirac Bonheur.
-Carpaccio bruschetta met knoflookolie en truffelmayonaise samen met een glaasje frisse Ciral Chenin Blanc met zijn fruitige aroma's.
-Parelhoenrolletjes gevuld met verse kruiden en geitenkaas die worden begeleid met een CP Felice Bianco met zijn mooie florale nuances.
-Kalfsoester met gegratineerde mozzarella samen met Lirac Grand Vin Blanc met zijn exotisch fruit en gebalanceerde afdronk.
-Varkenshaasmedaillons met gekarameliseerde uien met een mooi glas CP Felice Rosso met de perfecte mix van rood en zwart fruit.
-Tournedos met bospaddestoelen en rozijnen samen met een Ricla Roja Superior met zijn expressieve smaak van zwart/rood fruit met een toon van laurier.
-Beef Wellington met een geweldig glas Venitella, door de ripassato techniek typische Italiaanse topper.
-Mix van kazen met een 10 jaar oude Tawny port.

Deze wijnen zijn exclusief verkrijgbaar bij Caves Hubert Zeegers en bij De Bierhoeder Oss.
Wij wensen u prettige en smakelijke feestdagen.

Tot snel,'
Jurgen en Silvia
www.slijterijzeegers.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant