Deelnemers aan een eerdere Herperduincross.
Deelnemers aan een eerdere Herperduincross. Foto: Picasa

Herperduincross derde wedstrijd in Geert Peters Crosscompetitie

Sport 421 keer gelezen

HERPEN | A.V. Oss'78 houdt op zondag 23 december de Herperduincross. Dit is de derde wedstrijd van de Geert Peters Crosscompetitie, die bestaat uit zes crosslopen in Oss en omgeving. Iedereen kan aan deze wedstrijden meedoen: leeftijd of ervaring spelen geen rol.

De start van de hardloopwedstrijd de 23ste is nabij Eeterij de Kriekeput aan de Schaijkseweg 3a in Herpen. Om 10.00 uur starten de korte (4.250) en lange cross (8.500 meter) voor senioren, masters en junioren A. Om 11.00 uur is het de beurt aan de junioren B/C (2720) en junioren D (1360 meter) en om 11.30 uur de pupillen (1000 meter).

Informatie
Voorinschrijven voor de wedstrijden is niet nodig; bij elke cross kan, tot een kwartier voor aanvang, ter plaatse worden ingeschreven. De kosten voor deelname bedragen, zowel voor de korte als voor de lange cross, 5 euro per wedstrijd of 20 euro voor de zes wedstrijden. De jeugdige crossers betalen respectievelijk 3 euro en 12 euro.

Volgende GPCC crossen
De volgende crossen zijn de Witte Ruijsheuvelcross op zondag 13 januari, de Lithse Hamcross op zaterdag 2 februari en de Rusheuvelcross op zondag 24 februari. Eerder werden al de Docfacross en Geffense Plascross georganiseerd.

Meer informatie
Alle informatie over de Geert Peters Crosscompetitie 2017-2018 is te vinden in de flyer op de website www.avoss78.nl. Daar worden ook de uitslagen en het tussenklassement gepubliceerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant