Afbeelding

Duurzaamheid, vrijheid en comfort in camper

Zakelijk 412 keer gelezen

MACHAREN | Haaks Campers presenteert deze week haar eerste model camper: uniek en duurzaam. De heren van Haaks bieden een comfortabele camper, die tegelijkertijd kampeerders dichter bij de natuur brengt. Dat doen zij onder andere door gebruik van duurzame materialen én een kampeermodule die eenvoudig losgekoppeld kan worden van de auto. Deze verrassend vernieuwende camper is vanaf nu te bestellen en leverbaar vanaf voorjaar 2019.

Plastic is een verboden woord bij Haaks. "We kiezen voor de beste alternatieven voor kunststof. De buitenkant van de camper is helemaal van hout. Door een speciaal procedé gegarandeerd rotvrij en je er hoeft er de eerste 25 jaar niet naar om te kijken", aldus Macharenaar Jules Luijpen van Haaks Campers. "De camper heeft daarnaast zonnepanelen op het dak, een inductiekookplaat, vloerverwarming, goede isolatie en grote ramen." De ruime woonkamer en keuken van de Haaks camper zijn van alle gemakken voorzien en ingericht in Scandinavische stijl. De camper kan aan de achterkant volledig opengezet worden, waardoor de natuur je kamer binnenkomt. Uiteraard is ook gedacht aan de nodige bescherming tegen insecten. Door het dak omhoog te klappen, krijg je toegang tot de slaapkamer in de bovenruimte. De inrichting kan worden aangepast naar de wensen van de klant.

Meer vrijheid
"Iedereen met een camper weet dat er een groot nadeel is: als je bijvoorbeeld boodschappen moet doen, moet je alles weer afbreken. Het nadeel van een caravan is de reis naar je bestemming. Je voelt dat je een 'sleurhut' achter je auto hebt hangen. De reis kan zoveel sneller en comfortabeler", zegt mede-eigenaar Pim Gijsbers. Met één druk op de knop komt de kampeermodule van de Haaks Camper los van de auto. Hydraulische steunpoten klappen uit en zetten de camper in no-time, volautomatisch waterpas neer. De auto is dan beschikbaar om op pad te gaan. Wanneer de kampeermodule is losgekoppeld rest een, in retro-stijl, met hout afgewerkte auto. Deze kan gebruikt worden voor vervoer van bijvoorbeeld fietsen, een kano of boodschappen. Ook het aankoppelen van de kampeermodule kan snel en simpel: de auto eronder rijden, module laten zakken en je bent klaar om te gaan.

Haaks
"Dit concept onderscheidt zich van het huidige aanbod. Vele voordelen zijn gebundeld en mooie innovaties toegevoegd. Kamperen wordt interessant gemaakt voor mensen die het voorheen niet als optie zagen."

Meer info op www.haaks.camp of bel naar (06) 13 38 72 14.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant