Afbeelding

Argentijnse aanwinst in Osse centrum

Zakelijk 1.519 keer gelezen

OSS | Athiste Mahal sloot in 2018 de deuren nadat eigenaar Nathan Rajagopal overleed aan een hartaanval. Zo'n drie maanden later diende zich een nieuwe huurder aan. 1 december opende Jaswant Singh de deuren van Sunrise Jami Taj Mahal aan de Kruisstraat 39. Hij richt zich op de Argentijnse keuken en is daarmee uniek in de regio. "Gasten zeggen dat de grillgerechten die ze hier proeven, de lekkerste zijn van Oss en wijde omgeving. We horen duidelijk dat mensen blij zijn met onze komst."

De familie van Singh heeft in het westen van Brabant een aantal restaurants. In Oss vonden ze het tijd voor een Argentijns restaurant. "De Argentijnse keuken staat bekend om de heerlijke gerechten. Van een lendebiefstuk, entrecote, rib-eye en ossenhaas steak tot carpaccio en diverse salades; de gerechten zijn van hoge kwaliteit." De eerste maand heeft hij veel positieve reacties van gasten ontvangen. De recensies zijn positief. "We hebben heel veel vertrouwen in de toekomst van ons restaurant. Het is nu zaak om de naamsbekendheid te vergroten en nog meer mensen te laten genieten van ons restaurant. Kom ook eens proeven, iedereen is welkom."

Centrum
Singh is tevreden over het pand aan de Kruisstraat 39. "We hebben er een romantische plek van gemaakt, waar het erg gezellig is. Op de achtergrond draait uiteraard Argentijnse muziek. We doen er in ons restaurant alles aan om de gast een geweldige avond te bezorgen." Hij vervolgt: "We zitten op een mooie plek aan de rand van het centrum. Na 18.00 uur is het gratis parkeren."

Meer informatie
Sunrise Jami Taj Mahal is woensdag tot en met zondag geopend van 16.30 tot 00.00 uur. Bereikbaar via (06) 12 75 62 90, (0412) 48 96 03 of sjaswant956@gmail.com. Kijk voor meer informatie op www.sunrisejamitajmahal.nl.
Afhalen en bezorgen kost 3 euro. Bij het reserveren van een tafel 10 procent korting.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant