Jos Schouten.
Jos Schouten.

'Verse maaltijden en soepen steeds verder uitgebreid'

Zakelijk 843 keer gelezen

'En dan is het alweer 2019. We hebben nog maar net de gevulde eitjes met koude schotel achter onze kiezen.. Of de oliebollen?

Gelukkig weer een heel nieuw jaar. Wij zijn erg tevreden over afgelopen jaar en daar zijn we jullie als klant ook dankbaar voor. Hopelijk is dat voor vele mensen het geval. Een nieuw jaar geeft weer het besef om allerlei goede voornemens te maken om er toch weer een goed jaar van te maken. Wij gaan jullie daar het komende jaar mee helpen. Onze verse maaltijden en soepen wordt steeds verder uitgebreid. Afgelopen jaar is het aantal maaltijden wat wij voor onze klanten hebben gekookt enorm toegenomen. Dankzij onze koks die ervoor zorgen dat we lekkere, verse maar zeker ook gezonde maaltijden maken. Wij willen geen foute E-nummers in onze maaltijden en zo zoutarm als mogelijk koken. Bij ons ook geen suiker toegevoegd aan de maaltijden en we gebruiken ook geen pakjes maar verse kruiden en specerijen. Dat proef je! Dit gaan we komend jaar nog verder uitbreiden, want wij verwachten dat nog meer mensen in Oss en omstreken onze maaltijden leren kennen en daar ook enthousiast gebruik van gaan maken. Er staan positieve ontwikkelingen in de planning.

Gezonde sapjes
Ook gaan we u helpen uw vitamines en gezonde mineralen binnen te krijgen, nu de griepepidemie weer in Nederland toeslaat. Daar hebben wij hele gezonde sapjes voor. Denk aan onze smoothies boordevol gezonde groenten en fruit, zonder toegevoegde suikers. En als je echt een vitamineboost wil, dan adviseren wij onze slow-juice sapjes. We gebruiken 800 gram groente en wat fruit om de flesjes te vullen. Kom daarom uw goede voornemen bij ons proeven!'

Jos Schouten,
Schouten Groente en Fruit

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant