Afbeelding
Foto: Hans van der Poel

Organisatie Winterland Oss kijkt met een goed gevoel terug

Algemeen 400 keer gelezen

OSS | Winterland Oss sloot afgelopen zondagavond de deuren en vandaag is de Heuvel 'weer de oude'. Het bestuur van Stichting Winterland Oss kijkt tevreden terug. "We hebben ontzettend veel enthousiaste bezoekers gehad", aldus voorzitter Peter Zegers.

Na een uitstapje van een jaar op De Wal keerde Winterland Oss eind 2018 terug op de Heuvel. Volgens Zegers is dat de locatie waar het evenement thuishoort. "We hoopten vooraf om 10.000/15.000 extra bezoekers naar het Osse centrum te trekken. Uiteindelijk zijn dat er veel meer geworden. Je merkt aan alles dat mensen Winterland Oss een happening vonden, er was leven in de brouwerij. Bovendien zijn er geen vervelende incidenten geweest." Naast een toename in het aantal bezoekers meldden zich ook meer schaatsers op de kleine en grote ijsbaan. "We hebben de prijzen voor het schaatsen flink verlaagd, maar om uit de kosten te komen, hadden we ook meer schaatsers nodig. Daar zijn we in geslaagd. Financieel ziet het er allemaal goed uit."

Toekomst
Zegers kreeg in het bestuur hulp van Hans Schoots en Thijs Taal. "Het was een heel tijdrovend karwei, maar wat was het fijn om met deze mannen te werken. Ook dank aan de andere vrijwilligers en sponsoren die ons ondersteunden." Het drietal kan even het gaspedaal loslaten, maar heeft al zin in de volgende editie in december 2019. "Die editie moet in grote lijnen hetzelfde worden als dit jaar. Maar natuurlijk hebben we wensen. Zo willen we bijvoorbeeld meer vermaak rondom de kinderbaan."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant