Afbeelding
Foto: Peter Kuijpers

De aftrap van een Voetbalquiz in sfeervolle pub

Sport 1.095 keer gelezen

OSS | De online spelletjeskast 'Over de helft' en theater De Lievekamp hebben de handen ineen geslagen. Samen dagen ze alle voetballiefhebbers en -kenners uit om antwoord te komen geven op honderd algemene, pittige voetbalvragen. Het team met de meeste goede antwoorden wint deze eerste editie én de (voorlopig) eeuwige roem van de Voetbalquiz.

Op vrijdag 25 januari 2019 wordt de Rabo Zaal van De Lievekamp omgetoverd tot een quizzaal. Voor degene die denken te bezitten over een enorme voetbalkennis is hier het podium om te laten zien dat die kennis ook echt in huis is. Samen met je teamgenoten beantwoord je vragen variërend van stadions tot tenues, van bijnamen tot blessures, van topscoorders tot bekende uitspraken en van de Keuken Kampioen Divisie tot WK finales. Er wordt gespeeld met teams van vier of vijf personen. Honderd voetbalvragen later wordt duidelijk welk team de meeste kennis in huis heeft.

Pub
De Rabo Zaal wordt deze avond ingericht als een sfeervolle pub. Onder leiding van een quizmaster nemen maximaal dertig teams het tegen op. Tijdens de quiz is het gebruik van mobiele telefoons niet toegestaan.
Zodra er dertig teams hebben ingeschreven kun je je team om een wachtlijst laten zetten. Inschrijven kan via www.lievekamp.nl/voorstelling/voetbalquiz/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant