Suuz Amijs.
Suuz Amijs. Foto: LONNEKE FOTOGRAFIE

Osse onderneemster Suuz Amijs genomineerd voor Media Award

Zakelijk 927 keer gelezen

OSS | Eigenaar en oprichter van Buro22, Suuz Amijs, is genomineerd voor de Vrouw in de Media Awards in de provincie Noord-Brabant. De jaarlijkse Vrouw in de Media Awards zijn een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt.

"Met de awards willen wij als organisatie vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hen vaker dat podium te bieden", aldus de organisatie. Naast de landelijke Vrouw in de Media Award is er sinds twee jaar ook een Vrouw in de Media Award per provincie. Redacteuren, journalisten, programmamakers en publiek hebben tot 20 december namen voorgedragen op vrouwindemedia.nl. Daarna is de jury aan de slag gegaan om tot een definitieve lijst met genomineerden te komen.

Vrouwen in Sport
Naast haar werkzaamheden voor Buro22 is Suuz mede-eigenaar van Sportwomanagement. "Ik ben enorm vereerd om, nu al, genomineerd te zijn voor deze award. Leuk om te zien dat ons werk ook door anderen gezien en erkend wordt."

Stemmen
Vanaf maandag 7 januari tot 31 januari kan er via Vrouwindemedia.nl gestemd worden op de landelijke en regionale genomineerden. Van 4 tot en met 8 februari trekt de organisatie het land in om in alle provincies de regionale awards uit te reiken. Op maandag 11 februari maakt minister Ingrid van Engelshoven de landelijke award bekend bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant