Lamers
Lamers

'Het is weer prettig om in je normale ritme te komen'

Zakelijk 371 keer gelezen

'Om te beginnen wensen wij u allen een gelukkig 2019 in goede gezondheid! Natuurlijk is het ook heerlijk als alles lekker loopt op werk of school, en dat je relaties allemaal fijn zijn. Maar als de gezondheid goed blijft, maakt dat je toch wel het meest blij van alles.

Ook al staan we niet altijd stil bij je gezondheid. Totdat je iets krijgt, het hoeft niet eens zo ernstig te zijn. Maar het maakt wel dat je meer bewust wordt van hoe fijn het is dat je alles normaal kunt doen. Dat alles zijn gangetje gaat.

Normale ritme
Na al dat gefeest en gesnoep in december is het ook weer prettig om in je normale ritme te komen. Gewoon weer lekker gaan werken of naar school. Het sporten weer wat beter oppakken. Je eetritme weer in goede banen gaan leiden. In onze bakkerij zeggen we voorlopig even vaarwel tegen onze stollen en amandelstaven en 'hallo' volkorenbrood, roggebrood en mueslibollen. Volkorenbrood hebben we in verschillende uitvoeringen. Beetje grof, fijngemalen, of met extra rogge bijvoorbeeld. Of met vier verschillende mouten. Zelfs ons tarwebrood bestaat voor een deel uit fijngemalen volkoren. Het is vezelrijk en het heeft lang de tijd gehad om te rijpen en te rijzen. Dat maakt dat de smaak goed ontwikkelt, dat de vitamines en mineralen bewaard blijven en ook dat ons brood zo lang mals blijft.

Knapperig
Vindt u het makkelijk om brood in de vriezer te bewaren? Daar is ons brood uitermate geschikt voor. Probeert u het eens. U doet het er knapperig in, het komt er knapperig uit.

Wij zien u graag in het nieuwe jaar!'

Lizzy Lamers Green
de bakkers Lamers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant