Jan Siebelink
Jan Siebelink Foto: Sacha de Boer

Succesvolle schrijver Jan Siebelink hoofdgast in Zout

Algemeen 158 keer gelezen

OSS | Schrijver Jan Siebelink wordt zondag 13 januari om 16.00 uur in Zout geïnterviewd door zijn jeugdvriend, de journalist John Jansen van Galen. Verder is er in de Groene Engel een interview met schrijver/journalist Arjen van Veelen en met FNV-onderhandelaar Tuur Elzinga wordt terug en vooruit geblikt op de (mislukte) pensioenonderhandelingen.

Siebelink had zijn grote doorbraak naar een breed publiek met zijn roman 'Knielen op een bed violen'. Het boek is verfilmd en in verschillende vertalingen uitgegeven. Het werd bekroond met de AKO literatuurprijs. Siebelink is ook de schrijver van het boekenweekgeschenk 2019 met als titel 'Jas van belofte'.

Van Veelen
Arjen van Veelen is journalist en schrijver van essays en romans. In 2018 verscheen zijn nieuwste boek 'Amerikanen lopen niet'. Van Veelen woonde van 2014 tot 2016 in St. Louis, Missouri. Hij was er correspondent van onder andere Nieuwsuur, Radio 1 journaal, Met het Oog op Morgen en de Correspondent.
De columns worden uitgesproken door de vaste columnist Theo van Duren en gastcolumnist René van der Lee. Voor de muziek treden de mannen van In My Tree aan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant