Afbeelding

'We kunnen trots zijn op onze eigen Osse pareltjes'

Zakelijk 1.324 keer gelezen

'De rotonde aan de Molenstraat is op maandag 7 januari geopend met daarop de replica van het gebogen zwaard wat in de situla (bronzen emmer) in 1933 is gevonden. In 700 voor Christus wist men kruiden en honing toe te voegen aan wijn om tot een smakelijke drank te komen. Deze smaak vanuit het verleden is weer helemaal terug en erg populair. Speciaal voor het kromzwaard heeft Caves Hubert Zeegers een kruidenbitter laten maken en deze unieke smaken weer teruggehaald.

Tegelijkertijd met de opening van de rotonde heeft Caves Hubert Zeegers deze mooie kruidenbitter gelanceerd. In de eerste week van de introductie hebben veel Ossenaren deze mooie drank weten te vinden bij ons in de winkel. Deze lekkere drank is exclusief te koop bij Caves Hubert Zeegers en Museum Jan Cunen. Mooi voor een relatiegeschenk of zomaar. Nieuwsgierig geworden? Kom proeven bij ons in de winkel.'

'Caves Hubert is Oss en vóór Oss, vandaar ook dat we tegelijk de Ossekop kruidenbitter in het leven hebben geroepen. Dit maakt dat we trots kunnen zijn op onze eigen Osse pareltjes. Een relatiegeschenk met historie en trots horen wij onze gewaardeerde klanten zeggen. Een mooi compliment dat wij dan ook met dankbaarheid hebben ontvangen.

Persoonlijkheid, een stapje meer zetten, assortiment en vakkennis heeft gemaakt dat wij terugkijken op een geweldig jaar. Dit alles dankzij al onze gewaardeerde klanten. Wij danken dan ook al onze klanten voor het vertrouwen. Natuurlijk zijn wij er dit jaar ook voor u.

Tot snel'

Jurgen en Silvia
Caves Hubert Zeegers

Titus Brandsmaplein 20, Oss

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant