Afbeelding

Jongeren porren voor muziek(verenigingen)

Algemeen 334 keer gelezen

OSS | Muzelinck houdt op zaterdag 9 februari samen met Kunstloc (Brabants Expertisecentrum Kunst en Cultuur), de Brabantse Bond van Muziekverenigingen (BBM) en het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie & Amateurkunst (LKCA) een bijeenkomst voor alle Brabantse muziekverenigingen. Deze middag wordt duidelijk(er) hoe jongeren beter te begrijpen, te raken, te bereiken én te interesseren voor muziekverenigingen.

De invulling van de bijeenkomst wordt verzorgd door Youngworks, de organisatie achter de boeken 'Puberbrein- en Motivatie binnestebuiten'. Zij zijn dé specialist wanneer het gaat over jongeren en over wat hen beweegt. De bijeenkomst vindt plaats bij Muzelinck in Oss. Het programma start om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.

Intervisiesessie
Onderdeel van het programma is een intervisiesessie aan de hand van prikkelende vragen. De uitkomst van deze sessie wordt onderdeel van een forumdiscussie (mét jongeren) die op 24 maart zal plaatsvinden tijdens de 'Dag van de Toekomstmuziek' bij CHV Noordkade in Veghel. Iedereen die bij Brabantse muziekverenigingen te maken heeft met het werven, motiveren en vasthouden van jongeren is van harte welkom op 9 februari. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Voor 4 februari inschrijven via www.muzelinck.nl. "'Door onze krachten te bundelen en expertise te delen kunnen we écht wat betekenen voor de Brabantse muziekverenigingen. Dit is een heel belangrijke stap.', aldus Marleen van Dooren vanuit Muzelinck.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant