Afbeelding

Bridgecursus voor beginners

Algemeen 1.052 keer gelezen

OSS | Voor vijftigplussers is het goed om te kunnen bridgen. Niet enkel omdat bridge een zittende hobby is die je heel lang vol kunt houden maar het is op termijn ook een goed medicijn tegen eenzaamheid. Zelfs de koning had het op Prinsjesdag over dit probleem. Voor wie het spel wil leren worden er vanaf dinsdag 29 januari weer een beginnerscursus georganiseerd.

Adrie Verwijst: "Bridgers met veel vrije tijd leggen een paar keer per week een kaartje met, als ze dat willen, vaak weer andere mensen. Een kopje koffie of een glas wijn erbij en voor je het weet ben je een uur of drie, vier verder. Gezelligheid kent geen tijd. Daarbij komt: bridge is een denkspel dus spelenderwijs worden de hersenen getraind. Wacht niet te lang met het leren van deze nieuwe hobby. Bijna alle cursisten zeggen: 'Dit had ik veel eerder moeten doen. Het onthouden gaat dan makkelijker en het is nog hartstikke leuk ook.'".

Meer informatie
Alle lessen van de beginnerscursus worden gegeven in De Bonte Hoef aan De Vlasakkers 9 in Oss en duren van 19.30 tot 22.30 uur. Meer informatie en inschrijven via Adrie Verwijst, (0412) 65 25 65. Kijk ook op www.bridgelereninoss.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant