ROC de Leijgraaf houdt een open dag.
ROC de Leijgraaf houdt een open dag. Van Assendelft Fotografie

ROC de Leijgraaf opent deuren op 27 januari

Zakelijk 400 keer gelezen

OSS | ROC de Leijgraaf houdt op zondag 27 januari weer een open dag. Thema is 'Make Your Day': de open dag voor jouw talent. Toekomstige studenten kunnen bij de vestigingen aan de Euterpelaan en de Nelson Mandela Boulevard in Oss terecht om te ontdekken welke studie het beste bij hem of haar past. Ook kunnen zij aan de slag met leuke projecten op het gebied van food, health, lifestyle & technology.

Het onderwijs wordt in de lokalen en praktijkruimtes tot leven gebracht. Bezoekers kunnen ervaren wat een opleiding in de praktijk betekent. En wie anders dan Leijgraaf (oud-)studenten en de regionale bedrijven met wie wordt samengewerkt kunnen dit verhaal beter vertellen? Wie nog twijfelt over welke opleiding hij of zij wil gaan volgen, kan de workshop 'Kiezen doe je zo' volgen.

Vestigingen
Uiteraard zijn ouders, vrienden en familieleden ook van harte uitgenodigd om de open dag te bezoeken. De open dag is zondag 27 januari van 11.00 tot 15.00 uur bij ROC de Leijgraaf, aan de Euterpelaan 100 en de Nelson Mandela Boulevard in Oss.

Veghel
Er is ook een open dag op de vestiging aan de Muntelaar in Veghel. Ook hier wordt het onderwijs in de lokalen en praktijkruimtes tot leven gebracht. Kom een kijkje nemen en laat je informeren. Ook hier is er de workshop 'Kiezen doe je zo'.

Meer informatie
Meer informatie over de open dag en een overzicht van alle opleidingen per onderwijslocatie zijn te vinden op de website www.leijgraaf.nl/opendag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant