(Foto: Peter Kuijpers)
(Foto: Peter Kuijpers)
met proefvragen

Test je voetbalkennis tijdens quiz in theater De Lievekamp

Voetbal 404 keer gelezen

Het is niet echt weer om buiten je beste voetbalmoves te laten zien. Binnen kun je op vrijdag 25 januari 2019 je voetbalkennis laten testen tijdens een voetbalquiz in theater De Lievekamp. Samen met je teamgenoten geef je antwoord op honderd algemene, vaak pittige voetbalvragen.  

Ben je benieuwd naar het soort vragen wat je kunt verwachten? Hier een aantal voorbeeldvragen om vast warm te draaien:
1)    In de laatste wedstrijd van Zlatan Ibrahimovic voor Ajax scoorde hij een weergaloos doelpunt. Het was een solo waarbij hij zes verdedigers voorbij speelde. Tegen welke club was dit?
2)    Vanaf seizoen 2016-2017 verruilden 'The Hammers' hun legendarische stadion, waar de club al vanaf 1904 speelt, voor het Olympisch Stadion in wijk Statford. Hoe werd het oorspronkelijke stadion dat midden in een woonwijk lag, genoemd?

Tijdens de quiz is het gebruik van een mobiele telefoon niet toegestaan. Voor het checken van de antwoorden op deze proefvragen uiteraard wel. Smaakt dit naar meer? Er is nog plaats voor een aantal teams. Er kunnen 30 teams, van maximaal 5 personen per team, meedoen. Indien het vol zit kun je op een reservelijst worden gezet. Inschrijven kan via https://www.lievekamp.nl/voorstelling/voetbalquiz/ 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant