KV DOT loopt in tweede helft over DKV Victoria heen

Sport 374 keer gelezen

OSS | Een belangrijke wedstrijd vandaag voor KV DOT. Een overwinning op DKV Victoria was noodzakelijk om naar boven te blijven kijken.

De Ossenaren begonnen goed aan de wedstrijd en al snel stond er een 8-4 voorsprong op het scorebord. De gasten uit Diemen toonden echter karakter en kwamen voor rust op 9-9. In de rust werd afgesproken dat er bij de Ossenaren een tandje bij moest. Dat gebeurde ook, want DOT nam afstand. Met de eindstand 26-16 was coach Jan Steffens erg tevreden. "De eerste helft was rommelig en we namen geen afstand. In de rust hebben we de puntjes op de i gezet en na rust liepen we erover heen. Complimenten voor het goede spel, het overzicht en de discipline. Als we de eerste helft ook zo hadden gespeeld, hadden we dik de 40 doelpunten gehaald." De Wouters -Jansen Venneboer en Van Aanholt- waren op dreef met respectievelijk negen en acht treffers. Joris van Aanholt (5), Michel Heesbeen (2), Yvette van Buren en Lesley Abrahams scoorden ook.