Antonio Lajgi aan het werk in de keuken.
Antonio Lajgi aan het werk in de keuken.

Broers zijn blij dat Ristorante Rossetti eindelijk open is

Zakelijk 2.609 keer gelezen

OSS | Met de nodige vertraging opende Ristorante Rossetti aan de Hooghuisstraat 32 vorige week zaterdag de deuren. De broers Giovanni en Antonio Lajgi zijn erg blij dat ze aan de slag mogen in hun restaurant aan de rand van het Osse centrum. "We willen mensen laten genieten van heerlijk Italiaanse eten en een fijne sfeer."

Zin om terug te blikken op een roerig jaar hebben ze niet. Liever kijken ze met vertrouwen naar de toekomst. Antonio -die samen met zijn vrouw boven de zaak woont- wordt het gezicht van Rossetti Oss. In het begin helpt zijn broer Giovanni mee. Laatstgenoemde runt al sinds 2004 met succes een restaurant in Tiel. "We wilden er graag een restaurant bij en kwamen in contact met de voormalige eigenaren van Restaurant Pizzeria Piccola. Toen we er buiten en binnen een kijkje namen, waren we direct verliefd. Het lijkt qua sfeer op ons restaurant in Tiel. Dit restaurant is met 130 plaatsen en een leuke speelruimte voor kinderen de ideale plek voor gezinnen", aldus Giovanni. "Bovendien is Oss een leuke stad. We voelen ons hier thuis."

Personeel
Een aantal personeelsleden van Piccola is aan de slag gegaan bij Rossetti. Ook is een kok uit Italië aangenomen. Op korte termijn wordt het personeelsbestand verder uitgebreid.

Ingrediënten
Ristorante Rossetti (genoemd naar een Italiaanse schilder uit de negentiende eeuw) wil zich onderscheiden van andere Italiaanse restaurants. Antonio: "We werken alleen met de beste, verse producten. Al onze gerechten zijn de top van de top. Hier is niets kant-en-klaar, maar we maken alles vers. We willen onze gasten verwennen met heerlijk eten zodat ze graag nog een keer terugkomen."

Lees een uitgebreid artikel in de woensdageditie van Weekblad Regio Oss.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant